עדשות מגע כדאי או לא?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/11/2003 | 21:10 | מאת: שלו

אני בן 13 ואני רוצה להרכיב עדשות לבנתיים אני מרכיב מישקפיים מידה 1 ו1.8 ואני לא יודע אם כדאי לי להרכיב עדשות אם זה כואב וכאלה.. אני רוצה לקבל את עצתך בנושא אשמח לקבל תשובה...

08/11/2003 | 11:49 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשלו שלום, אין התנגדות רפואית להרכבת עדשות מגע. אם משתמשים נכון ומקפידים על כל כללי ההרכבה והנקיון אין כמעט סכנה לסיבוכים. חשוב שיתאימו לך את העדשות במקום טוב, שתקפיד כאמור על כל הכללים, חשתדל להרכיב רק חלק משעות היום (השאר במשקפיים), ובכל מקרה של הופעת גרוי, כאב מקומי וכמובן עין אדומה תסיר מיד את העדשות ותפנה לבדיקה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה