טיפות עיניים torbex 2x לתינוקת בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/03/2017 | 18:52 | מאת: דוד

שלום, לבת שלי בת ה-9 חודשים יש הפרשות מהעיניים, והן אדומות ומעט נפוחות. לאחר בדיקה, רופא הילדים נתן לה טיפות מסוג torbex 2x פעמיים ביום. בעלון התרופה רשום שאין להשתמש בתינוקות מתחת לגיל 1 שנה. האם יש חשש במתן הטיפות לתינוקת בגיל שמתחת לגיל שנה? תודה, דוד

07/03/2017 | 21:04 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לדוד שלום, קרוב לודאי שאין בעיה. ההערות האלו מופיעות בדרך כלל בגלל שהחברה החליטה שלא משתלם לה להריץ את הניסויים המאד יקרים שמאשרים את שימוש התרופה בתינוקות, (או נשים בהריון, קשישים וכדומה), ולא בגלל שקרו סיבוכים בשימוש כזה. דר. נוימן

07/03/2017 | 21:10 | מאת: דוד

תודה רבה על התשובה המהירה, דוד

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה