רישיון נהיגה לתסמונת דואן

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/02/2017 | 23:39 | מאת: אמיר

הבת שלי בת 16 סובלת מתסמונת דואן התחילה לדבר איתי על רישיון נהיגה , האם בעלי התסמונת נוהגים ואם כן האם מכוני האופטיקה מבצעים את הבדיקה או שיש צורך לבצע אותה אצל רופא מומחה ? תודה

13/02/2017 | 22:21 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאמיר שלום לא נדרשתי לשאלה הזו עד היום. הדרישה מבחינת העיניים היא ראיה של 6/12 לפחות בעין הטובה, ושדה ראיה של 100 מעלות לפחות. בכללי, למקרים שלא מתאימים לבדיקה הסטנדרטית יש דבר שנקרא " רופא אמון" של משרד התחבורה שבודק את המבקש ומחליט. מציע שתברר במשרד התחבורה. דר נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה