המלצה על רופא עיניים בבוסטון

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/01/2017 | 20:54 | מאת: מורן

ד"ר נוימן שלום, ביתי בת השנה וחמישה חודשים מועמדת לניתוח פזילה בשל פזילה מולדת בשתי העיניים (מטופלת כיום בפרטיות). במסגרת טיול משפחתי לארהב רציתי לקבל חוות דעת נוספת ושמעתי רבות על בית החולים לילדים בבוסטון, האם אתה יודע על /מכיר רופא שמומחה בתחום?( קראתי קצת על ד"ר דיויד האנטר) האם בארהב הניתוחים מתקיימים באותה שיטה שהם מתקיימים בארץ? תודה רבה!

20/01/2017 | 18:17 | מאת: ד"ר דורון נוימן

דייב האנטר רופא מצויין לעיניין זה. אין הבדל בשיטות. בהצלחה דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה