צילינדר 2.5 בגיל 4.5

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/01/2017 | 21:00 | מאת: אורנה

שלום. לאחר בדיקה אצל רופא אורטופטיקה, התגלה צילינדר. לאחר ניסיון בחסימת העין עם מדבקה לשעתיים כל יום במשך 4 חודשים לא חל שיפור. הומלץ על משקפיים. האם המצב יכול להשתפר והצילינדר יקטן או יעלם ??

20/01/2017 | 18:16 | מאת: ד"ר דורון נוימן

שלום את/ה צריכים לחזור לרופא כדי לקבל הסבר על האבחנה והטיפול. אין קשר בין הטיפול ברטיה (שנועד למנוע עין עצלה או לטפל בה אם כבר אובחנה), ובין השיפור או אי השיפור באסטיגמטיזם. הצילינדר יכול להעלם עם הגדילה, אבל בלי קשר להרכבת או אי הרכבת משקפיים. כאבור, חזרו לקבל הסבר מסודר על המחלה והטיפול. מה זה "רופא אורטופטיקה"? דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה