ילד בן 6 עם צילינדר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/12/2016 | 18:30 | מאת: קובי

שלום .. הייתי היום עם הבן שלי אצל רופאת עניים ואובחנו אצלו צילינדרים בשני העניים , צילינדר 1.25 בעיין ימין וצילינדר 1.0 בעיין שמאל ( איו מספר ) .. השאלה האם עם הגיל זה יכול להשתפר ? והאם בצילינדר כזה ניתן לוותר כרגע על משקפיים ( הצילינדר נמוך הבנתי ) ? תודה מראש ..

16/01/2017 | 20:40 | מאת: ד"ר דורון נוימן

שלום, יכול להשתפר. לגבי האינדיקציה למשקפיים, חסרים נתונים (חדות ראיה עם ובלי תיקון, לקרוב ולרחוק, תפקוד וכו), הרופא שבדק הוא המתאים לענות לזה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה