הפרעות בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/10/2003 | 20:47 | מאת: עדי

לדוקטור שלום בתי בת ה12 מתלוננת על כך שהיא רואה כמו זבובונים שקופים ושחורים שעוברים לה מול העיניים היא רואה זאת לרוב באור ובמשך רוב שעות היום רציתי לדעת ממה נובעת תופעה זו ואם יש צורך בביקור אצל רופא אף על פי שלפני כחצי שנה ביקרה אצל רופא עיניים והכל היה תקין בתודה עדי

26/10/2003 | 17:27 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעדי שלום, בגיל 12 בדרך כלל מדובר בתופעה תקינה (הילד שם לב לתופעות רגילות שיש לכולנו ואנו רגילים להתעלם מהן), אבל מכיוון שגם תהליכים פתולוגיים בזגוגית יכולים לתת תופעות דומות, כדאי לבצע בדיקת עיניים (כולל זגוגית ורשתית) בהרחבת אישון.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה