אלרגיה בעיינים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/09/2003 | 23:18 | מאת: עפרה

בתי בת ה-7 סובלת מזה שנתיים מ"אלרגיה"בעיינים. התופעות:נפיחות,אדמומיות ואפילו כאבים. במקרים הקיצוניים לא יכולה לשאת את אור השמש. התופעה מתחילה בדרך כלל בבקרים,לפעמים גם באמצע הלילה. לדעת שני רופאים שבדקו אותה,אין מה לעשות. האם באמת אין פתרון? אולי ברפואה האלטרנטיבית? אמא מיוסרת!

20/09/2003 | 16:21 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעפרה שלום, אנא כנסי עם הערך "אביבית" למנוע החיפוש שבתפריט הכחול מעלה. (המילה "חיפוש" בסוף השורה הכחולה שמיד מעל ההודעה, לא זה שבראש העמוד, כדי לחפש רק בפורום הזה ולא בכל האתר). כללית, אין דרך לרפא את האלרגיה, אך יש דברים רבים שניתן לעשות (הן ברפואה קונוונציונלית והן ברפואה אלטרנטיבית), כדי למנוע התקפים וכדי להחליש את עצמתם.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה