שמן עץ התה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/09/2003 | 10:41 | מאת: איריס

אני חודשיים וחצי לאחר לידה, נוצרה לי פטריה באצבעות הרגליים. כיון ששמעתי על שמו עץ התה רכשתי אותו ומהלתי 3 טיפות שמן עץ תה עם כף שמן זית, מרחתי בין האצבעות עם קיסם בלילה לקראת השינה. האם אני צריכה למרוח בתדירות גבוהה יותר , דהיינו 3 פעמים ביום? תוך כמה זמן אמורה להעלם הפטריה ? האם אני אמורה לכסות את האיזור לאחר מריחת השמן עם גרב או ניילון ? במידה וישנה תרופה אחרת שיתכן ויותר טובה נא רשמו בבקשה. נא תשובתכם !

14/09/2003 | 18:49 | מאת: ד"ר דורון נוימן

איריס, את בפורום למחלות עיניים בילדים ולפזילה, רצית בודאי את הפורום למחלות עור.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה