ניתוח לייזר אחרי תאונה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/09/2003 | 10:21 | מאת: קארין

שלום רב אני פונה אליך אחרי שלא מצאתי פורום בנושא העין. לפני כשנתיים אחי עבר תאונת דרכים בה קיבל מכה חזקה בראש ו"הצלפה" בצוואר . מאז התאונה חלה הדרדרות בראייה ובכאבים בצוואר בהתאמה. לאחרונה הוא מטופל אצל כירופרקט בשיטת networking ויש שיפור במצב. הבעיה היא במיקוד ובעיקר העין שמאל . שאלתי היא האם ניתוח לשיפור הראייה יועיל במקרה שלו , ואם לא לאיזה רופא עליו לפנות בנושא. אשמח אם תוכל לענות לי או להפנות את השאלה למישהו שיוכל לענות לי בתודה מראש קארין

11/09/2003 | 11:50 | מאת: ד"ר דורון נוימן

קארין שלום, נראה לי שזה מסוג המקרים שלא ניתן לענות ללא בדיקת החולה. יש פורום עיניים כללי בתר זה. חזרי לרשימת הפורומים. בהצלחה דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה