קפיצות קטנות בגוף מתוך שינה אצל ילד בן 4 וחצי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה - תמיכה

20/02/2016 | 21:40 | מאת: שיר

דר שלום רב בני בן 4 וחצי , בשבועות האחרונים שמתי לב שיש לו קפיצות קטנות בגוף מתוך שינה , כל פעם במקום אחר, זה יכול להיות בכתף ביד או ברגל . יש לציין שהשינה שלו לא רגועה מאז שהיה תינוק רוב הלילה הוא מתהפך מצד לצד ומגיע לפעמים מקצה המיטה לקצה השני . פניתי לרופא המשפחה שאמר שאין צורך בבדיקות . אני מאד לחוצה ולא רגועה מזה שבועות וחווה התקפי חרדה , חייבת לציין שאני מאובחנת כהיפוכנדרית . אשמח לתשובתך והרגעתך...תודה רבה.

שיר שלום ראשית עלי לציין שאיני רופא ואני נותן ייעוץ על סמך נסיוני והידע שרכשתי בתחום הפרעות שינה. צר לי אך איני מייעץ לגבי ילדים קטנים אלא רק למתבגרים ולמבוגרים.באתר דוקטורס יש פורום שנותן מענה לילדים קטנים. נסי שם.

מנהל פורום הפרעות שינה - תמיכה