לאחר ivf

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

29/10/2015 | 22:28 | מאת: ניסיון אחרון

שלום, אני שבוע בדיוק לאחר שני עוברים "טריים"... לאחר המווווווון שנים וניסיונות בתחום החלטתי שזהו הניסיון האחרון... מאד מאד בחרדות.. ומנסה להבין כל שינוי קטן וכל תחושה בגוף. מחפשת בחילות, נבהלת מכאבי בטן, מפחדת מהןפעת דימום... שהפעמיח הקודמות הגיע לפני בדיקת בטא אפילו... מסריקה גסטון מתוך אמונה שהבעיה היא בפרוגרסטרון שלא עולה.... בקיצור.. עכשיו מתחילים כאבי בטן תחתונה.. כאלו הדומים לכאבי מחזור... האם ז ה סימן שהכל נגמר? האם זה שאני א עייפה באופן יוצא מן רגיל שאין בחילות, מעיד על כך שהניסיוןהאחרון לא צלח?? נשבר לי על נלב מהמחשבה... תודה

31/10/2015 | 21:53 | מאת: שרונה צפריר

אוי, איזה סיוט. אני מאוד מבינה אותך. ההמתנה לבדיקת בטא מורטת עצבים, וכל סימן קטן בגוף משנה את מצב הרוח לטוב ולרע. אם עבר שבוע אחרי ההחזרה, זה עדין מוקדם להספיד את הטיפול. בחילות בד"כ לא מתחילות כל כך מוקדם, וכאבי בטן יכולים להיות דווקא סימן טוב. אני ממש מקוה שהפעם תתבשרי בבשורות טובות, ושהימים שנשארו עד לבטא יעברו הכי מהר שאפשר. שבוע טוב

14/12/2015 | 00:25 | מאת: שירן

אסור להתייאש!!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה