טיפולי ivf לאחר 2 הריונות מחוץ לרחם

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

08/10/2016 | 11:36 | מאת: הילה

שלום, אני בת 36 ויש לי 2 בנות בריאות בת 8 ובת 5.הריונות ספונטניים ולידות רגילות. כבר כשנה מנסה להיכנס להריון שלישי ולצערי נכנסתי פעמיים להריונות מחוץ לרחם בחצי השנה האחרונה חצוצרה השמאלית. עברתי כריתה של החצוצרה. למרות זאת נאמר לי שעדיין יש סיכוי גבוה להריון חוץ רחמי נוסף. אני מעוניינת להתחיל טיפולי ivf כדי להשיג את ההריון המיוחל. האם על סמך המקרה שלי יש לי אינדיקציה לקבל לכך סבסוד מקופת החולים? איך זה עובד בכלל? זה מספיק שאני מחליטה שאני לא רוצה לנסות שוב הריונות ספונטניים מהפחד שזה לא יהיה שוב מחוץ לרחם? אודה לדעתך.

10/10/2016 | 14:33 | מאת: שרונה צפריר

הי כדאי שתפני לרופא מומחה לפריון, כדי שיציג בפניך את האפשרויות שהן הכי טובות עבורך. רופא פריון צריך לתת לך הפניה לקופ"ח, כדי לקבל התחייבות לטפול IVF. תקחי בחשבון שגם אחרי טיפולי IVF יכול להיווצר הריון מחוץ לרחם, לכן חשוב שתהיי במעקב אצל רופא מומחה לפריון.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה