זמן המתנה בין קיסרי לטיפולי ivf להריון חדש

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

08/09/2016 | 12:10 | מאת: בלושקין

שלום רב, אני אמא ל-3 שהראשונים הגיעו בטבעי השלישי הגיע לאחר טיפולי ivf והסתיים בניתוח קיסרי, אצלי ניצוח קיסרי מספר 2, כעת אני 9 חודשים לאחר הניתוח מתנ אפשרי להתחיל בטיפולים ולפנות לרופא פוריות להריון חדש? תודה לעונים

09/09/2016 | 07:31 | מאת: שרונה צפריר

הי הרופאים ממליצים להמתין שנה אחרי ניתוח קיסרי. מצד שני, עד שתקבעי תור לרופא, ותעשי את כל הבדיקות המקדימות שצריך לעשות לפני שמתחילים טיפולים (בדיקות דם, בדיקת זרע, בדיקת פאפ), כבר תעבור שנה מהניתוח האחרון. בהצלחה!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה