הלכתי לאיבוד בהודעות הקודמות...

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

09/02/2016 | 21:53 | מאת: קארין

נעשה סדר יום רביעי 10 ימים אחרי החזרה הייתה בטא 13 יום חמישי בטא 23 יום ראשון 28 והיום 35... אז ככה.. הרופא אומר שזה כמובן הריון לא תקין אבל שוב ממליץ להמשיך עם התמיכה ולעשות עוד בדיקה בחמישי... ובחמישי צהריים לבוא אליו לאולטראסאונד.. שאלתי היא כזאת קראתי מפה ועד הודעה חדשה ואנשים אומרים שההריון הזה יכול עוד להתפתח להריון תקין.. האם זה נכון? האם זה הגיוני שיש לי בחילות הקאות וסחרחורות? או שהכל בראש שלי? אני מותשת כבר מכל הבדיקות והחוסר וודאות הזאת.. בבקשה תעני לי בהקדם

10/02/2016 | 22:44 | מאת: שרונה צפריר

הי קארין, אני מבינה שהבטא עולה לאט, והעובדה שעוד אין תשובה ברורה מלחיצה מאוד. זה ממש מבאס, לעבור חודש שלם של זריקות, בדיקות דם, שאיבה והחזרה, ועדין לא לדעת מה קורה. באסה!! אני באמת לא יודעת אם ההריון תקין, אולי בסופו של דבר הוא יתברר כהריון כימי. הבחילות והסחרחורות שאת מרגישה יכולות לנבוע ממצבך הנפשי, או מהשינויים ההורמונליים שמתרחשים בגוף שלך. אני גם מבינה שאת מנסה להיכנס להריון כבר המון זמן, למרות גילך הצעיר, וזה דווקא מעודד, כי את רק בת 25, והסטטיסטיקה היא לטובתך. לא כתבת מה הסיבה שלא הצלחת להיכנס להריון עד כה, אבל אני מניחה שזה עניין של זמן. בסוף זה יקרה! אני משערת שהסבלנות שלך כבר מזמן איננה, אבל מנסיון שלי ושל רבות אחרות...כשממשיכים לנסות, ובודקים עוד אלטרנטיבות (כמו החלפת רופא או החלפת מרכז רפואי או פסק זמן מהטיפולים), אולי אפשר לשפר את סיכויי ההצלחה. מחזיקה לך אצבעות שמחר יהיה יום טוב יותר, עם ודאות!

11/02/2016 | 19:32 | מאת: קארין

הבטא ירדה ל9.. הפסקתי עם התמיכה ועכשיו מחכים למחזור... עוד בדיקת דם בראשון לוודא שהבטא התאפסה.. כמה זמן בערך לוקח למחזור להגיע? בדרך כלל לוקח לי 5 ימים מהרגע שאני מפסיקה את התמיכה.. האם הפעם יקח יותר?

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה