לאחר הפלה אחרי טיפול ivf

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

07/08/2020 | 12:41 | מאת: מרים

אני אחרי הפלה טיבעית אתמול הלכתי לרופא נשים הוא עדין ראה משהו ברחם כמו גוש דם בגודל 2מ״מ איך אני יכולה להוריד אותו ואם זה יורד לבד או שצריך תרופה ואם יהיה לי עכשיו בעיה להיקלט עוד פעם בivf פעם ראשונה שנקלטתי ונפל 🥺 ועוד משהו מה לשתות איזה תרופות לויטמינים או שלא צריך כלום

לא ציינת כמה זמן עבר מההפלה. כעיקרון יש לחזור על בדיקת האולטראסאונד אחרי הווסת. במידה ויהיה עדיין ממצא תוך רחמי, שחשוד לשארית חומר הריוני - יש מקום לשקול ביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית.

07/08/2020 | 14:10 | מאת: מרים

ב29/7 הפלה טבעית ושאלה מתי כבר אפשר להתחיל סבב שני

בהתאם להחלטת הרופא המטפל

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה