הכתמות חומות מתמשכות

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

23/04/2020 | 21:22 | מאת: מוכתמת

שלום רב עברתי טיפול הפריה חוץ גופית הוחזרו שני עוברים כיום אני נמצאת בשבוע 6 שני העוברים נצפו עם דופק ומתאימים לגיל ההיריון משבוע רביעי ועד היום אני סובלת מהכתמות דמיות (בצבע חום) נצפו שחלות גדולות 88 ממ ו 72 ממ האם ההכתמות מבשרות על הפלה? או האם זה יכול להיות תקין? מה יכול למנוע את הדימום?

שלום לך ומזל טוב על ההריון הטרי. אני מניחה שאת מקבלת תמיכה הורמונלית לאחר טיפולי IVF. קשה לדעת מה משמעות ההפרשה שאת מתארת. יש הריונות תקינים אשר מלווים בתופעה זו. אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל ולשאול אותו לגבי התמיכה ההורמונלית שאת מקבלת ולעקב אחר התפתחות ההריון. שיהיה בהצלחה דפנה זהבי יועצת ומלווה מטופלות פוריות

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה