הכתמות חומות שבוע 5+

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

21/04/2020 | 10:22 | מאת: אימאלה

שלום רב עברתי הפריה חוץ גופית והוחזרו שני עוברים משבוע רביעי אני חווה הכתמות חומות (בניגוב בעיקר אך לא רק) אני על דופסטון בבדיקת אולטראסאוונד בשבוע 5 נצפו שני שקים הדמם ממשיך (הכתמות) אין כאבים חריגים או התכווצויות, אין חום ואין הקאות (מעט חוסר תאבון). היום אני 5+5 ועדיין ההכתמות ממשיכות, האם עליי לדאוג? האם התמשכות ההכתמות אמורה להדאיג אותי או עצם ההכתמות? במידה וזו הפלה האם יכול להיות שזו הפלה שכבר למעלה מ10 ימים לא קורת? האם ההכתמות אמורות להיפסק מתישהו? תודה

יתכן שהתמיכה עם דופסטון אינה מספקת, ויש מקום לשקול מתן תוספת (בזריקה או בגישה וגינלית). ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה