בדיקת אולטראסאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

21/01/2020 | 19:55 | מאת: לי

שלום רב אני בת 28 שנה מנסה להיכנס להריון עשיתי בדיקת אולטראסאונד וגינלי האם התוצאות מראות על שחלות פוליציסטיות או בעיה כלשהיא ? מה זה אומר? פרטי הבדיקה גישת הבדיקה:וגינלית- בדיקת אגן קטן  להלן התשובות רחם/דוגלס מנח הרחם :קדמי גודל הרחם (מ"מ):42 34X23X רקמת רחם: תקין רירית הרחם: בעובי 3.3 מ"מ דוגלס : ללא נוזל. שחלה ימנית הודגמה בגודל (מ"מ)16X37 מבנה:זקיקים קטנים מרובים שחלה שמאלית  הודגמה  בגודל :(מ"מ)15X38 מבנה:זקיקים קטנים מרובים הערות לבדיקה אבחנות פעולה:א.ס אגן קטן גניקולוגיהUS הנחיות:מופנית לרופא המטפל

היי לי הבדיקה אצל אשה צעירה אינה מעידה בהכרח על שחלות פוליציסטיות. כמה שאלות הכוונה : האם מחזורי הוסת סדירים אצלך? האם בדקתם את מצב הזרע? אם אתם מנסים להרות כשנה ללא הצלחה , ממליצה לפנות למומחה פריון . הרבה בהצלחה

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה