וסת לאחר הפרייה בערך 11 ימים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

04/12/2019 | 11:47 | מאת: ליאת

שלום.. בעת החזרת העובר נאמר לי שאני לא אקבל ווסת בטוח כי התערבו בכל ההליך של ההורמונים ובעקבות כך אין מצב שאקבל מחזור לפני שאבדוק את הבטא.. קיבלתי מחזור רגיל באותו התאריך המשוער עם כאבים קצת יותר חזקים מהרגיל.. והבדיקה אמורה להיות ביום א׳ .. אני בטוחה שדי מיותר לבצע אותה כי אין הריון .. יש וסת חזקה מאוד ..עם קרישי דם.. האם זה הגיוני שיקרה למרות תמיכה באנדומטרין ( 1 נר בבוקר 2 נרות בלילה) ויש צורך להמשיך בכלל? ובזמן הזה לא ניתן להתחיל שוב בדיקות לצורך החזרת בלוציסט?

יתכן דימום גם בזמן קבלת התמיכה, ואפילו בתחילת הריון תקין. לכן ההמלצה היא לא להםסיק את התמיכה עד לקבלת תשובת בדיקת הריון בדם, 12 אחרי ההחזרה.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה