הפרייה חוץ גופית לאחר 10 ימים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

03/12/2019 | 10:42 | מאת: עדנה

שלום , אני ב24.11 ביצעתי החזרת עובר אחד ומיום שבת היה לי מין כתם חום על התחתונית ונהיה עדין יותר... אתמול בערב היה קצת יותר הכתמה חומה והיום (יום 10 להפריה ) יש כבר יותר חום ובניגוב קצת אדום שמזכיר יותר מחזור.. רציתי לדעת האם זה אומר שההפריה לא הצליחה ? אני מטופלת מאז ההפריה באנדומטרין 3 פעמים ביום - פעם בבוקר ופעמיים בלילה .. אגב , התאריך המשוער של המחזור אמור להיות מחר .. אני ממש בחרדה ובלחץ :( אשמח לתשובה.

עדנה שלום. זה לא אומר בהכרח שהטיפול נכשל. יתכן שמדובר בדמם של השרשה. מומלץ לבצע בדיקת בטא בדם 12 יום אחרי ההחזרה, ועד אז לא להפסיק את התמיכה שקיבלת.

03/12/2019 | 11:34 | מאת: עדנה

כמובן שלא מפסיקה את הטיפול אך נאמר לי לבדוק אחרי 14 יום .. עכשיו בעת ניגוב היה אדום בהיר ויש כאבים בבטן תחתונה( לא כמו שיש לי בכלל ביום הראשון למחזור.. )דמם של השרשה נראה ככה? ורוד /הפרשה חומה ?

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה