ביוץ והכנה להזרעה לפני החג

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

10/10/2019 | 15:24 | מאת: אור

שלום דר, מצרפת לך מסמכים.אשמח לדעת האם ניתן לדעת האם היה ביוץ? ואיזה זקיק נחשב המוביל..? (מעדכנת שמהיום הראשון של הווסת עד היום ה12 לקחתי 3 פעמים ביום אסטרופם).

10/10/2019 | 15:26 | מאת: אור

מצרפת את הקבצים

לא רואה שצורפו קבצים.

10/10/2019 | 18:56 | מאת: אור

משום מה אני מעלה..אבל לא נראה שזה מעלה לאתר...זא יש אפשרות להעלות אבל לא ניתן לראות שעלה...אנסה שוב

10/10/2019 | 18:57 | מאת: אור

שלום דר,אשמח לדעת לגב הנתונים האם היה ביוץ ואיזה זקיק נחשב למוביל אם בכלל. חשוב לציין שלקחתי מהיום ה-1 לווסת ועד היום ה12 לווסת 3 פעמים ביום אסטרופם. תוצאות מעודכנות להיום יום חמישי בבוקר: רירית:9.2 שחלה ימנית-נצפו מספר זקיקים קטנים צמוד לשחלה נצפה מבנה ציסטי צלול 11*16 ממ שחלה שמאל נצפו מס זקיקים קטנים. בדיקות דם Foliicular-<3 Luteal-8-68 Post' -<1.3

פרוגסטרון קטן מ-0.8 משמעותו שלא היה ביוץ.

10/10/2019 | 19:08 | מאת: אור

אוקיי, מתי להשערתך זה יכול להגיע? ומה זה מבנה ציסטי צלול? הרופא שלי ביטל לי את ההזרעה יש סיבה לכך שביטל?

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה