טיפול IVF בכללית או מכבי?

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

10/08/2018 | 23:43 | מאת: פילי

השבוע התבשרנו בבשורה שהמצב החצוצרות של אשתי לא תקין ושנצטרך לעבור טיפולי פוריות אישתי לא ישראלית, עברה תהליך של קבלת אשרה בישראל ורק בחודש שעבר הצטרפה לתכנית של קופת חולים כללית. לפי הקריטריונים של כללית מושלם ניהיה זכאים לביטוח מכסה רק עוד 12 חודשים מהיום. אישתי גם ככה במצב רוח ירוד בגלל הבשורה והנתון של הביטוח מייאש עוד יותר. עלות הטיפול היא גבוהה מאוד וגם התרופות. איך התנאים במכבי? האם גם שם יש צורך להכשרה של 12 חודשים?

12/08/2018 | 15:45 | מאת: שרונה צפריר

הי, זה מצב ממש מתסכל, אבל היום יש הרבה דרכים להתמודד עם קשיי פריון. אני לא יודעת מה התנאים במכבי. ממליצה להתקשר אליהם ולברר.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה