טיפול IVF והורמונים אחרי פאפ

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

24/06/2018 | 14:13 | מאת: מאיה

שלום , רציתי להתייעץ , אני לפני טיפול IVF ראשון עם הורמונים ואני מאוד חוששת שזה יעורר את הפאפ חזרה, עברת קונזציה להסרת תאים טרום סרטניים לפני שנתיים ואני מאוד חוששת שאני נמצאת בקבוצת סיכון לטיפול הורמונים, האם זה כך? האם כדאי להימנע?

לקריאה נוספת והעמקה

הי, אני משערת, שרופא הפריון שלך יודע שעברת קוניזציה, ונתן לך טיפול הורמונלי מתאים. אם את מודאגת, הכי טוב שתשתפי אותו בחששות שלך, שהן נורמליים לגמרי. אולי תצטרכי לעשות בדיקות פאפ לעיתים קרובות יותר. המון בהצלחה!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה