יש רופאים בפורום? שאלה על ivf עם ילד קטן בבית

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

23/12/2017 | 06:56 | מאת: איירין

שלום, ב21/12 החזירו לי 2 עוברים טריים, יש לי בבית ילד בן 2 גם הוא תוצר של טיפולי פוריות, טיפול 6 במס' מעוברים קפואים(3 הוכנסו). השאלה שלי היא מה הסיכוי שטיפול יצליח כשאני כל הזמן על הרגליים עם הילד?התמיכה שאני מקבלת היא קלקסן(זה הצליח פעם קודמת, זריקת אוביטרל שאני אמורה להזריק מחר וסינרל)

23/12/2017 | 21:58 | מאת: שרונה צפריר

הי, אין רופאים בפורום הזה. אם את רוצה לשאול רופא, תפני לפורום "פריון האישה והפריה חוץ גופית". אני מבינה מאוד את החשש שלך, אבל יכולה להרגיע אותך ולומר, שבד"כ הרופאים ממליצים להתנהג כרגיל אחרי החזרה. אם כל יום את על הרגליים עם הילד שלך, אז אין כאן פעילות חריגה ומאומצת. בשורות טובות!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה