Ivf ראשון-במתחים קשים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

08/03/2017 | 20:47 | מאת: Em

יי, בת 33, ivf ראשון עקב בעיית פוריות של בעלי, שאיבה ב10/2, החזרה ב13/2, בטא ב26/2, 218, בטא ב1/3, 976, האם נראה תקין? האם יש סיכוי לתאומים כי החזירו לי 2 עוברים? מחכה לאולטרסאונד ב15/3, ממש מפחדת להתאכזב, האם חזה נפוח והרגשת גודש וכאב מחזקים את זה שיש הריון? אני יודעת שעדיף פשוט לחכות לאולטראסאונד, אבל אני במתחים קשים, צריכה קצת הרגעה, או הכנה לאכזבה, תודה מראש.

10/03/2017 | 15:45 | מאת: שרונה צפריר

הי, אני ממש מבינה על מה את מדברת. בדיקות הדם נראות לי תקינות. אני לא יודעת אם מדובר בתאומים. חזה נפוח זה סימן טוב! עוד כמה ימים, ותקבלי תשובות ברורות. עכשיו זה החלק הכי קשה...להמתין בסבלנות לאולטרסאונד. תעשי דברים שאת אוהבת, אולי זה יקל על ההמתנה. בשורות טובות!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה