הזרקת דקפפטיל 0.1 איך מזריקים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

27/12/2016 | 12:46 | מאת: מיכל

שלום רב, אני מתחילה לחזור לטיפולי IVF אחרי שנה הפסקה. יש לי להתחיל להזריק דקפפטיל 0.1 לאחר לקיחת גלולות , סופסוף הציסטות נעלמו והכל התנקה. אבקש לדעת איך מזריקים דקפפטיל, להזכר קצת תודה

31/12/2016 | 21:09 | מאת: שרונה צפריר

הי, קודם כל, הרבה בהצלחה! מקוה שההפסקה עשתה לך טוב. דקפפטיל מזריקים בבטן, באיזור שמסביב לטבור. את מחטאת את איזור ההזרקה באלכוהול, מחדירה את המחט, ולוחצת על המזרק, עד שכל הנוזל נכנס פנימה. יש גם סרטונים ביוטיוב, שמראים איך מזריקים.

31/12/2016 | 21:11 | מאת: מיכל

תודה רבה, אני כבר אחרי, עכשיו אני בהזרקת הגונאל

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה