כאבים מתמשכים בשד שמאל, התנוק מסרב לינוק משד זה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

04/09/2016 | 11:40 | מאת: מאי

שלום וברכה, בת 37 מניקה קרוב לשנתיים. למעלה מחצי שנה אני סובלת מכאבים בשד שמאל. בדיקה ידינית אצל רופאת משפחה תקינה, כמו כן בוצעה בדיקת אולטרה סאונד לפני כארבעה חודשים בתוצאות תקינות. הכאבים מתמשכים, ובימים האחרונים התנוק היונק מסרב בתוקף לינוק משד זה. האם זה מעיד על משהו? אני קצת לחוצה. מה עלי לעשות עוד בענין? תודה מראש

12/09/2016 | 17:48 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, כאבים בשדיים זו תלונה מאד שכיחה וברוב המכריע של המקרים אינה נובעת מסרטן שד. לאור המשכות הכאבים אני ממליץ לפנות לכירורג שד לבדיקה. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד