בבקשה פירוש לפיענוח לאחר MRI שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

07/02/2020 | 19:43 | מאת: נילי

שלום, אשמח לפירוש לפיענוח הממצאים שניצפו בבדיקת הMRI שמצורף בצילום בקובץ.

07/02/2020 | 19:58 | מאת: נילי

Small papillomas. Fybrocystic changes including floris ductal hyperplasia and adenosis. Microcalcifications are present. תודה!

הי נילי, התשובה שאת צירפת (הצלחתי לראות את הקובת דרך מערכת ניהול) היא לא של MRI אלא של ביופסיה (עברת בהכוונת MRI?). מתוארים שינויים שפירים בתאים, ללא ממצא גידולי / סרטני (אין!). לפעמים בכל זאת מומלץ להוציא ממצא - אם יש משהו ברור, אבל אין לי מושג מאיפה ואיך נלקחה הביופסיה. מוזמנת להגיע אלי לבדיקה. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד