שאלה דחופה בבקשה בבקשה תתייחסו

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

29/12/2019 | 20:59 | מאת: אנונימית

שלום רב, יצאה לי הנקודה הזו בעור של השד. אני לא בטוחה אם זו תגובה אלרגית לכרית חימום או לא. בנוסף, יש לי כאב ברצועת החזה מתחת לבית השחי. נבדקתי על ידי כירורגית שד. במישוש ידני לא היה ממצא ולדעתה הכאב נובע משרירים. יתכן שהנקודה הייתה קיימת גם בבדיקה הזו (עקב הכאב גם אז שמתי כרית חימום). אני ממש ממש בלחץ. יש לי מעקב US שגרתי בשבוע הבא אבל אני בהיסטריה- האם הנקודה מראה משהו מסוכן?

הי, בדרך כלל נקודה אחת שמופיעה על עור השד לא מעידה על בעיה קשה ובין השאר סרטן שד. קשה מאד להשיב בלי לבדוק אותך, אבל את מציינת שנבדקת בדיקה תקינה. כמו כן אולטראסאונד שד תוך שבוע זה מעולה כי גם אם יש משהו חס וחלילה אין מצב שמתקדם בקצב מהיר יותר, גם לא תוך חודש. מקווה שתוצאות הUS ירגיעו אותך ועוד יותר מקווה שתמצאי דרך להירגע גם קודם לכן. אני משערת שהכל בסדר. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד