כאבים בפיטמה -שאלה לרופאה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

19/11/2019 | 09:03 | מאת: ענבל

היי, ב 8.11.19 קיבלתי מחזור וסיימתי ב 12 לפני כשבוע. יש לי כבר יומיים כאבים בפטמות. אני באופן קבוע נמצאת אצל כירוג שד, לפני שלושה שבועות עשיתי ממוגרפיה, וממתינה לאולטראסאונד, מה זה יכול להיות?

19/11/2019 | 09:29 | מאת: ענבל

לא נתתי פרטים על עצמי.. בת 39 אמא לשלוש, ללא עבר משפחתי של סרטן השד. ללא הורמונים

הי ענבל, לא תמיד ניתן לדעת ממה נובעים כאבים בשדיים או בפטמות וכל מיני זרמים או עקצוצים שאנחנו חשות. כן חשוב לדעת שזו אינה הסתמנות נפוצה של סרטן שד וכן להבדק. ברוב המקרים זה קשור למשהו הורמונלי. בריאות שלמה

מבינה ענבל. ראי תשובתי לעיל. עוד אוסיף שבאמת סיכוי נמוך ממש שיש משהו לא תקין בשני הצדדים בו זמנית. כדאי לסיים הבדיקה (אולטראסאונד) אבל אם תקין - להמשיך מעקב רגיל. אם משהו משתנה או מחמיר - לעדכן הכירורג ולהבדק

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד