בדיקות דם - חולה אונקולוגית

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

13/11/2019 | 09:58 | מאת: שירלי

שלום ד"ר אמא שלי, חולה אונקולוגית (סרטן שד) בפעם השניה. עברה לפני 13 שנה כימו והקנות ועכשיו בפעם השניה. מאחר והתקבלו תוצאות קצת חריגות רציתי לשאול אותך האם התוצאות מראות חס וחלילה על מיאלומה? אני לא שקטה... ואיזה בדיקות נוספות צריך לעשות כדי לשלול לגמרי? FREE LIGHT CH.-KAPA 20.58 FREE LIGHT CH-LAMBDA 16.32 Free Kappa/Free Lamb 1.26 GLOBULIN ALPHA-1 5.5 GLOBULIN ALPHA-2 12.7 GLOBULIN BETA-1 7.9 GLOBULIN BETA-2 5.4 IMMUNO-EP SERUM oligo pattern BENCE-JONES PROTEINS Not Detected תודה!

הי שירלי, מצטערת אבל השאלות האלה מקומם אינו בפורום זה. לא מכירה ולא מבינה בבדיקות שהבאת. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד