עור נקבובי על השד שאלה-

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

11/09/2019 | 21:45 | מאת: דליה

שלום רב בת 55 היום הבחנתי בעור נקבובי בשד שתואם לתואר של מצב ״קליפת התפוז״ מה עליי לעשות מצרפת תמונה בקישור הנל: האם זה באמת נראה כמו תסמין של סרטן השד תודה מראש!! https://ibb.co/vk3gLw4

11/09/2019 | 23:19 | מאת: דליה

אציין שזה מופיע בשתי השדיים

הי דליה, באמת העור נראה עם נקבוביות יותר מודגשות מהרגיל. לציין ש עור תפוז נראה יותר מודלק (אדום וחם) והשד נפוח. העובדה שזה הופיע בשני השדים עושה זאת פחות חשוד בעיני. הייתי ממליצה לפנות לבדיקה ידנית וממוגרפיה אם לא עשית לאחרונה. במידת הצורך ולפי המלצה אפשר גם לחזור על ממוגרפיה (או US) בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד