תוצאות אולטרסאונד שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

31/03/2019 | 13:06 | מאת: גלינה

שלום אני לחוצה ברמות מטורפות , ביצעתי אולטרסאונד שד בעקבות בלוטות לימפה נפוחות בבית השחי להלן התשובה : בשדים לא ראו שום דבר חריג בית שחי שמאל : בלוטות פתולוגיות BIR 3 -ממצא כנראה שפיר , מומלץ TRUCUT BIOPSY תחת סונר לבלוטות בבית השחי בסוף נרשם רושם לצד שמאל : BIR 2 - ממצא שפיר . השאלה מזה פתולוגי? האם מה שהם רואים אצלי זה לא דלקת ? אני בלחץ מיום חמישי בוכה בלי הפסקה ולא מפסיקה לקרוא בגוגל את הדברים הנוראים שם תודה

הי גלינה, קחי נשימה עמוקה. אסביר כל דבר. דבר ראשון BIRADS3 הוא "ציון" לסיכוי נמוך מאד לממאירות. נשמע שעליך לעבור ביופסיה מבלוטת לימפה. יכול להיות שמדובר בדלקת, וניתן לשאול את הרופא האם ניתן גם להמשיך לעקוב (לחזור על US לאחר חודש) ואז להחליט. בכל מקרה, תצטרכי להיות מסוגלת להמתין עד לתוצאות הביופסיה. בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד