תודה דר עש לי עוד שתי שאלות .

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

20/01/2019 | 20:58 | מאת: ליאון

תודה רבה על מענה מהיר ומפורט ד"ר רציתי לשאול: 1) האם שינויים הורמונלים מתרחשים מעל חודש ??? הגיוני או שזה כבר נחשב קיצוני ??? 2) יש לי הפרשות שקופות משני השדיים אם אני לוחצת חזק ,, זה מסוכן ??? אני אחרי לידה לפני 4 שנים . אני בשנות העשרים המאוחרות .

הי ליאון, כן, הכוונה ב"שינויים הורמונליים" היא למעשה פעילות הורמונלית - והיא מתמשכת. בכל חודש יש הרי מחדש עליה וירידה של פרוגסטרון ואסטרוגן - המשפיעים גם על השד. יש לפעמים הפרשות שקופות מהשד, וזה תקין (בייחוד לאחר הריון). גשי להבדק מסודר, והמשיכי להיות בריאה.

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד