שוב שאלה בקשר לשד שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

01/01/2019 | 20:26 | מאת: מיה

שלום דר תודה רבה על מענה מהיר אצלנו במפשחה מצד האמא אין היסטוריה של סרטן שד בכלל ברוך השם אבל אחותו של אבי נפטרה מסרטן השד בגיל 54 ,, ברצוני לשתף אותך בעוד חשש שלי מה שמפחיד אותי יותר שהכאבים הם רק בשד אחד אילו הכאבים היו דו צדדיים לא הייתי כלכך בחרדות העובדה ששד אחד כואב מכניסה אותי לסרטים שיש שם משהו. תקני אותי אם אני טועה .. בקשר לבלוטות שיש לי בשני בתי השחי יש שאלה שמטרידה אותי למה לא ראו אותם בסונר ולא הרגישו אותם במישוש האם רק בגודל מסויים אפשר להגדיר אותם מוגדלות ?? מתנצלת על החפירות אבל אני אמא לשני ילדים וזה מוסיף לחץ .

מיה יקרה. ראשית מתנצלת על העיכוב בתשובה. אני חושבת שעשית את כל מה שצריך - בדיקה ידנית, אולטרסאונד - וללא ממצאים, כך שניתן להיות רגועים זמנית, ולחזור על הבדיקה לאחר מספר חדשים. בדכ כאב ללא ממצא אחר (מראה או תחושה) אינו סימן ראשון לבעיה בשד. כאב הוא תופעה נפוצה לצערי. כמו כן הבלוטות יכולות להיות דינמיות בגודל או תקינות למראה אבל שניתן לחוש בהן. המשך בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד