מרגישה ששד אחד קשה מהשני והוא מגרד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

24/12/2018 | 21:44 | מאת: אנונימית

שלום רב , יש לי נקודת חן גדולה בשד הימני והיא נורא מגרדת ולפעמים יש לי כאב בשד הזה שאני שמה יד אחד על השד השמאלי ויד אחת על הימני הימני (עם הנקודה ) מרגיש לי יותר קשה ויותר גדול מה עושים ? אני מפחדת

שלום אנונימית, לא ציינת את גילך. מה שאת מתארת יכול להיות גם טבעי. יכולה להיות אסימטריה מסויימת בין השדיים גם בגודל וגם בסמיכות (נוקשות). ממליצה להבדק אצל כירורג שד ו/או רופא עור לגבי נקודת החן. בריאות שלמה!

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד