כאבים באיזור החזה וכתמים

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

27/11/2018 | 10:07 | מאת: הלל

כבר חודש מופיעים לי כתמים כל הידיים כאבים באיזור הערפדים (על 2 הידיים) לפני שבוע התחילו כאבים חזקים בבית השחי הימני והופיעו 2 כתמים על השד השמאלי. בנוסף יש כאבים בגב העליון. צריך להדאיג? ביקרתי אצל הרופא ועשיתי בדיקות דם. יש חריגה (למעלה) בתאי הדם הלבנים, בלימפוציטים, אשלגן ומונוסיטס.. תודה רבה

לא מוכר לי נושא של הופעת כתמים, לא ברור לי אם הנושא קשור לבריאות השד. כן רוצה לציין שאם יש שינוי בעור על הפטמה והעטרה צריך לפנות לרופא לבדיקה. נשמע לי שיש צורך אצלך במעקב של רופא אחר (אולי המטולוג)

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד