כאבים בשד שמאל, מזה כמה חודשים

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

02/05/2018 | 20:24 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 65, בריאה בדרך כלל, בחודשים האחרונים כאב בשד שמאל, באזור הפיטמה. בדיקת כירורג לא העלתה ממצאים. ממוגרפיה ו US, ללא ממצאים, גם אקו לב במאמץ תקין. הכאב לא עובר, והוא די קבוע. מה הלאה? אני לא רוצה להיות מקרה סטטיסטי שאבחנה מתגלית באחור. תודה

03/05/2018 | 11:06 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב אמליץ שתחזרי לכירורג שד לשם בדיקה נוספת כאשר כאב בשד מתמיד, במיוחד במטופלת מעבר לגיל המעבר צריך לפעמים לשקול ביצוע MRI בבריאות, דינה

03/05/2018 | 12:02 | מאת: מודאגת

תודה. יש לי תור לכירורג בשבוע הבא. אני מקווה שהוא יסכים לתת לי הפניה ל MRI. שוב תודה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד