שתי נקודות שחורות בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

06/07/2017 | 22:12 | מאת: שושי

שלום, כתבתי בפורום גם בינואר.. בינואר שתיתי כדורי דוסטינקס בגלל פרולקטינומה וזה עשה לי הרבה תופעות לוואי בין היתר כאבים חזקים בשדיים. המליצו לי להפסיק לקחת. הכאבים הפסיקו ב"ה. אבל שמתי לב לשתי נקודות שחורות קטנות שיצאו לי לפני חודש-חודש וחצי על השד. הנקודות עצמן שחור כהה ויש מן קו קצר מאוד ליד אחת שמאונך אליה בצבע כחול בהיר. קצת מזכיר לי קוץ שנכנס מתחת לעור.. הנקודות צצו ולא גדלות, לא כואבות וזה לא נקודות חן. האם זה מדאיג?

12/07/2017 | 16:05 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, קשה מאד להעריך מהו טיבו של הממצא שאת מתארת. אין מנוס אלא לפנות לכירורג שד לבדיקה. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

13/07/2017 | 23:59 | מאת: שושי

רק האם לדעתך אני צריכה לדאוג? שכחתי לכתוב את הגיל שלי- 27. אף פעם לא הייתי אצל כירורג שד...

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד