כאבים וחרדה של שנים

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

07/06/2015 | 10:51 | מאת: רונית

אני סובלת מכאבים בחדירה כבר הרבה שנים ניסיתי טיפולים שונים כמו משחות פיזיוטרפיה ושימוש במאמנים שלא פתרו את הבעיה. בגלל הכאב יש לי חרדה גדולה מבדיקות גניקולוגיות ומהליכה לרופא נשים. האם יש משהו נוסף שאפשר לנסות. ואיך עוברים את הבדיקות במצב הנוכחי? תודה רבה מראש

שלום לך, הבעיה שלך, שמשלבת מלבד הכאב הפיזי גם אלמנט של חרדה מהכאב וממצבים שגורמים לו (כמו בדיקות גינקולוגיות) - אינה נדירה. אני ממליצה לך על טיפול שמשלב התייחסות גם לקושי הרגשי והחרדה, מלבד טיפול תרופתי (במשחות או כדורים) ופיזיותרפיה. כדאי לפנות למרפאה או מטפלים שיש להם נסיון בטיפול במצבים כאלו - רוב הסיכויים שתזדקקי ליותר מדיסציפלינה אחת של טיפול (סקסולוגית, פיזיותרפסיטית ורופאת נשים, לדוגמה). בהצלחה, ד"ר בינה כהן-סחר

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)