טיפול תרופתי לוסטבוליטיס

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

08/11/2020 | 13:38 | מאת: דניאל

האם קיים טיפול תרופתי לוסטבוליטיס? הרופא לא אמר לי על זה כולם, רק אמר להתחיל פיזוטרפיה ורוב הסיכויים שזה יגמר בניתוח בסוף.

שלום, לווסטיבולודיניה קיימים הרבה סוגי טיפולים, החל מפיזיותרפיה דרך תרופות, טיפולים מתחום הרפואה המשלימה וגם ניתוח. נכון מצד הרופא שלך להתחיל בפיזיותרפיה שהיא גם יעילה וגם הכי פחות פולשנית. במידה וזה לא יעזור מספיק קיימות אפשרויות נוספות.

10/11/2020 | 17:22 | מאת: דניאל

שמעתי על אפשרות טיפטל בלייזר קר/רך. אשמח לשמוע על זה עוד אם אפשר

קיים גם טיפול בלייזר קר, בדומה ליתר הטיפולים הוא עוזר לחלק מהנשים אך לא לכולן. הטיפול מתבצע במכונים פרטיים ואינו בסל הבריאות.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)