גרד שרפה בנרתיק והתקפי חרדה

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

20/10/2020 | 14:22 | מאת: דנה

היי אשמח לעזרה במשך חצי שנה טופלתי בפטרייה שלא הייתה במהלך השנים סבלתי בלי סוף מפטריות לאחר שביקשתי אצל שני רופאים התברר שלא רואים כלום עשיתי משטח יצא תקין באיזור מגרב מציג כואב שנוגעים עם מקלון וכאב ביחס מין , התחלתי לקייים יחסי מין רק לפני חצי שנה באופן רציף בעת חדירה כאבי תופת!!!! ומיד צריבה לחץ בא והולך אין נגעים ופאפס לפני שנתיים תקין והשתמשנו בקונדום אני לא ישננה בלילות מחשש לסרטן שלחו אותי לבדיקת וולסקופיה ואני חוששת אני מטופלת במישחה עם סטרואידים היא עוזרת לי מאד מאד גם בכאב וגם בגירוד אני לא מצליחה להבין איפה זה פתח הנרתיק כי כואב לי בפנים ולעיתים יש הפרשות חומות רק בניגוב אם בכלל ( אני מחברת גלולות שהתחלתי לא מזמן ) כולם אומרים לי אין לך כלום אני סובלת נורא בבבקשה עזרו לי מה יש לי זה יעבור?????

שלום רב, את מעלה כמה וכמה נושאים בפניה שלך - פטריה חוזרת (או לא), גרד, כאב ביחסים, וחשש מסרטן. הדבר הכי מעודד שעולה ממה שכתבת הוא שיש טיפול שעוזר גם לגרד וגם לכאב וזה מצויין. אין שום דבר בתיאור מצבך שמעלה חשש לסרטן, ואני חושבת שאת יכולה להיות רגועה מהבחינה הזו. אני ממליצה לך לקבוע תור לרופא/ה העוסק/ת בתחום של מחלות עריה (פות) שמטפל במצבים כמו שאת מתארת.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)