וסטיבוליטיס- אין שינוי או שיפור

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

18/09/2017 | 14:12 | מאת: חסוי

היי, אני מאובחנת בוסטיבוליטיס למעלה משנה. טיפלתי עד כה בכל דרך אפשרית, הייתי אצל עשרות רופאים. מרחתי משכות, לקחתי כל סוג של כדור שנתנו לי ועוד.. כרגע אני מטופלת אצל דר ליאורה אברמוב שממנה אני די מרוצה מבחינת הסבלנות והתקווה שנפתור את העניין. אני גם מטופלת בפיזיותרפיה רצפת האגן שאותה אני עושה כבר למעלה מ3 חודשים, משתדלת להתאמן עם מרחיבים. אך לצערי הרב אין שום שיפור במצבי. איני מצליחהלקיים יחסי מין ואני עדין בתולה.כואב לי ברמה בלתי רגילה.אני ובן זוגי מתוסכלים מהמצב ודי מיואשים. חשוב לציין שגם ניתוח הוצע לי אך איני מעוניינת לעשות אותו מעדיפה להמשיך לנסות את כל הארטנטיבות האחרות. אני פונה אלייך לבקשת עזרה, מה אני יכולה להמשיך לעשות? לקחת?לטפל? אשמח לעזרה אני נואשת!!!!!

שלום לך, ישנן דרכי טיפול נוספות, כגון טיפול תרופתי או טיפול בלייזר קר. לא כל טיפול מתאים לכל אחת כך שאין לי אפשרות לתת המלצה על טיפול מסויים עבורך. התייעצי עם ד"ר אברהמוב שהיא רופאה עם נסיון רב בטיפול במצבים אלו, ומכירה את הבעיה הספציפית שלך.

11/11/2017 | 17:23 | מאת: מילי

תיראי אני גם מה שנים עם ווסטיבוליטיס וגם בטיפול פסיכולוגי. יש מצב שזה נפשי יותר. תבדקי את זה.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)