וסטיבוליטיס ומשחת agc

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

09/08/2017 | 19:40 | מאת: אנונימית

שלום רב! אני מאובחנת בוסטיבוליטיס מדצמבר 16, בנוסף יש לי גם קנדידה גלברטה במידה נמוכה לטענת הרופאים היא גם לא סימטומטית.. נתנו לי את משחת המזרקים agc אני פשוט ממש לא בטוחה מבחינת נזקים לעתיד עם המשחה הזו.. 1. היא מרפה שרירים אז בריחת שתן לעתיד? או שהעור ייפול? 2. ירידה בהנאה ביחסי מין כי זה מורידאת רמת העצבים שם ? 3. עד עכשיו הייתי מורחת על כל האזור האדמומי וקצת מכניסה לפתח.. השבוע הרופאה אמרה לי שזה חייב להיות רק באזור הכואב? למה? האם יש לזה איזשהן השלכות לכך שמרחתי בכל האזור?

שלום, לא ידוע לי על נזקים לטווח ארוך משימוש בג'ל ACG, תמיד יתכן שבעתיד יתגלו דברים שלא היו ידועים. עם זאת, השימוש בג'ל הוא בפתח הנרתיק ולא ישירות על שרירי רצפת האגן, וטיפול בוולוודיניה לרוב דורש גם טיפול בשרירי רצפת האגן בכל מקרה. לא אמורה להיות פגיעה ביכולת להגיע לאורגזמה. השמת הג'ל אכן אמורה להיות באיזור הכואב, כי זה המקום בו רוצים לטפל.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)