ירידה משמעותית בראייה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

20/12/2016 | 00:40 | מאת: תמיר6

מאז ומתמיד עין ימין אצלי הייתה יותר טובה אך לאחרונה חלה ירידה משמעותית בראייה בעין שמאל, נהיה ממש מדאיג ורציתי לדעת אם 1. יש פתרונות לזה? 2. האם זה חריג? תודה מראש

תמיר שלום, בכל מקרה של ירידה חדשה בראייה, יש לגשת לבדיקה מיידית אצל רופא עיניים. ובכל מקרה, יש להבדק באופן שגרתי אצל רופא עיניים גם אין שום ירידה בראייה וגם אם אין שום כאב. לגבי שאלתך בנוגע לפתרונות: הפתרון הראשון שיש לבחון הוא משקפיים, במיוחד למצבים כגון נהיגה וקריאה. במידה ומשקפיים לא עוזרים מספיק, ניתן להתאים אביזרי ראייה ירודה כגון זכוכיות מגדלת, או משקפיים טלסקופיים ומיקרוסקופיים. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות