אישה עם ראייה ממורכזת בלבד

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

25/12/2023 | 18:04 | מאת: נתי

היי אני שואל בשביל אישה מבוגרת שהמנורות לד מסנוורות אותה . ורק סוג ספציפי מאוד טוב לה . חשוב שיהיה אור חזק ורך . שזה קשה למצוא . היא רואה רק במרכז עם משקפי ראייה עבות . תוכל לומר לי איזה מנורות כבדי ראיה משתמשים?

היי נתי, שלום אכן יש מנורות לד אשר מאירות עם אור פחות מסנוור. אתה יכול לנסות לבדוק עם אופטיקות וספקים בתחום הראייה הירודה, כגון אופטיקה געש, חי כהן וכו' יש להדגיש, שחשוב מאוד שרופא/ת העיניים המטפלת ידעו על הסנוור. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות