ראיה כפולה בעין אחת והשנייה בסדר

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

08/12/2023 | 11:51 | מאת: אמיר

לאחרונה שאני קורא טקסט על מסך המחשב שמתי לב שבעין ימין יש לי ראיה כפולה וורטיקלית של האותיות (כלומר אני את המילה פעמיים, המקורית וגוסט שלה בצע כהה מעליה). זה קורה לי גם שאני מסתכל על כל עצם במרחב, אני רואה את הגבול שלו קצת מטושטש, כלומר הקונטרסט נמרח קצת, שוב כלפי מעלה. האם זה יכול להיות התחלה של קטרקט או משהו אחר. העין השנייה בסדר גמור. יש לי תור לרופא עיניים, אבל רק לינואר, שבינתיים אני ממש לחוץ ופוחד.

אמיר שלום עליך לגשת לבדיקת רופא/ת עיניים בהקדם האפשרי. פורום יותר רלוונטי לשאלתך https://www.doctors.co.il/forum-623/ בברכה, רון

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות