זבוב בעין ימין התגלה לי לפני שבוע.

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

11/05/2023 | 09:38 | מאת: יפה

לפני שבוע התגלה לי זבוב בעין ימין.רציתי לשאול אם התופעה יכולה לחלוף לבד?אם יש טיפול כלשהו? הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר לחזור אליו עוד 3 חודשים. התופעה לא נעימה.

יפה שלום אכן מדובר בתופעה לא נעימה, וטוב מאוד שהלכת לרופא עייניים וכדאי מאוד להקפיד להמשיך וללכת לרופא עיניים. אם את פתאום רואה "גשם" של זבובים או הבזקים, אז יש לגשת בדחיפות למיון. יש מקרים מאוד מסוימים, שמשקפיים עם קצת צבע או טיפה כהות, יכולים להפחית במידה מסוימת את חוסר הנעימות (אבל כמובן לא "להעלים" את הזבוב). את יכולה לנסות להרכיב משקפי שמש כשהזבוב מפריע לך, ואם את רואה שזה עוזר לך, אז ללכת לחנות אופטיקה ליד הבית שלך ולהזמין משקפי ראייה עם קצת גוון אפור או צבע. הדבר הכי חשוב שתמשיכי ללכת לרופא/ת עיניים. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות