ראיית זגזג וראיה של חצי מילה

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

30/11/2022 | 20:30 | מאת: יעל

שלום, אמא שלי סיפרה לי שהחלה לראות כמו זבובים ואז כמו גזגז. קבעתי לה תור דחוף. הרופא נתן מלא בדיקות: אקג, דופלר צווארי, שדה ראייה. נוירולוג... ואז לחזור אליו. בינתיים לא סיימה עם כל הבדיקות אבל התופעה חזרה אותי היא לא משתפת בכלום שלא אדאג אבל שמעתי שסיפרה שגם רצתה לקרוא עיתון ופתאום חצי מילה נעלה או משהו כזה... האם זה מסוכן? האם אפשר לזרז תור? כי אני לא הצלחתי אפילו את התור הראשון לזרז.. יש טעם ללכת לרופא ללא כל הבדיקות? אציין שעברה ניתוח במקולה לפני מספר שנים בערך לפני 10 שנים. וגם קטרט אשמח לייעוץ תודה

היי שלום בבקשה לשים לב שזהו איננו פורום רפואי, ולכן לא ניתן לענות כאן על שאלה כזו. יש להבדק באופן דחוף על ידי רופא/ת עיניים, כמה שיותר מהר. במיידי. בברכה, רון בברכה, רון

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות